Igienizare aer conditionat

technicians-taking-coffee-break-5SGH47L-1.jpg

Este imposibil de suportat caldura verii fara a avea un aparat de aer conditionat in locuinta. Aceste aparate au nevoie de igienizare aer conditionat pentru a functiona fara probleme in timpul verii si nu numai. Filtrele unui aparat sunt usor de spalat si curatat, insa este nevoie de mai mult de atat. Trebuie facuta o curatare temeinica si a celorlalte componente, deoarece altfel pot aparea afectiuni ale nasului, plamanilor sau chiar ale pielii.  

In timpul operatiunii de igienizare aer conditionat, unitatea interioara trebuie curatata si dezinfectata foarte bine. Acest lucru este necesar deoarece in interior se formeaza condens sau mucegai. Insa acestea sunt operatiuni ce pot fi executate de oricine, nu insa si una complexa de ingienizare aer conditionat.  

Te intrebi de ce trebuie intretinut aparatul tau de aer conditionat?

Este necesara o intretinere regulata a aparatului de aer conditionat (inclusiv igienizare aer conditionat) pentru a ne asigura ca el functioneaza corespunzator absolut de fiecare data. Astfel,  consumul lui va unul optim, calitatea aerului va fi buna, iar aparatul nu va face zgomote ciudate, in special unitatea lui exterioara. 

Aceasta unitate trebuie si ea tratata cu atentie deoarece poate fi afectata de numerosi factori in timpul anului. Unitatea exterioara se poate bloca din cauza obiectelor straine care ajung acolo, poate functiona mai greu din cauza prafului si a altor factori ce o afecteaza. Daca pe aripioarele ventilatorului din unitatea exterioara se depune prea mult praf, acesta va fi introdus in interiorul locuintei.

Daca detineti un aparat de aer conditionat, trebuie sa va asigurati ca filtrele lui sunt curatate foarte bine, cel putin o data pe an. Indiferent cat de performant este aparatul dvs., el va avea mereu nevoie de igienizare aer conditionat si de o curatare foarte buna a filtrelor si a celorlalte componente ale unitatii interioare si exterioare.

Aparatul de aer conditionat, o necesitate in ziua de azi

A avea un aparat de aer conditionat in locuinta a adevenit o necesitate in ziua de azi. Vemurile s-au schimbat, iar temperatura nu mai este aceeasi ca in trecut. Acum, vedem cum temperaturile ating maxime istorice si fac aerul exterior irespirabil, in special in timpul verii. Pretul aparatelor de aer conditionat a mai scazut in ultimul timp, asa ca instalarea unui astfel de aparat in locuinta dvs. nu mai este greu de facut.

Odata instalat in casa, acesta are nevoie si de igienizare aer conditionat. Firma care instaleaza aparatul poate asigura si toate operatiunile de curatare si igienizare aer conditionat. Aerul conditionat trebuie sa asigure cea mai buna perfomanta in fiecare locuinta, deoarece unele persoane pot avea probleme de sanatate cauzate de canicula, probleme ce sunt ameliorate daca aerul interior este mentinut la o temperatura buna.

In special persoanele batrane au de suferit cel mai mult in timpul caniculei. Ele au nevoie de o ingrijire speciala si de asigurarea unui mediu optim in interior. Asadar, noi va recomandam instalarea unui aparat de aer conditionat in casa dvs., precum si o igienizare aer conditionat facuta la inceputul fiecarei veri de catre personal specializat. 

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA
Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionatde la 300 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTUde la 300 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc400 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA300 LEIServiciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Suntem pregătiți pentru serviciul de urgență 24/7

Dacă aveți nevoie de repararea aparatului dvs de climatizare ,suntem experți în servicii de reparații HVAC asigurăm reparații, și Verificare A/C servicii de urgență 24/7 în Bucuresti,  pentru toate tipurile de echipamente.