Reparatii aer conditionat in sectorul 1

Reparatii aer conditionat in sectorul 2
iunie 28, 2021

Reparatii aer conditionat in sectorul 1

Reparatii aer conditionat sector 1

0731 810 649

Daca aveti in casa un aparat de aer conditionat, atunci ar fi bine sa stiti si cum sa il intretineti pentru ca niciodata sa nu aveti surprize in privinta functionarii lui. Orice aparat electronic are nevoie de o intretinere periodica. In cazul acestor aparate de aer conditionat, aerul pe care ele il aduc in locuinta trebuie sa fie curat si pur, fara a ne expune vreunui risc inutil.

Nimeni nu isi doreste sa cheltuiasca foarte multi bani si sa cumpere o data la cativa ani un aparat nou. Asa ca este mai la indemana sa chemam un specialist care sa ne ofere o buna intretinere aer conditionat. Altfel, performanta aparatului tau, chiar daca el nu e foarte vechi, s-ar pute sa fie din ce in ce mai slaba de-a lungul timpului.

Cum sa asiguri o buna intretinere aparatului tau de aer conditionat

Daca detii o firma sau un spatiu comercial si acolo sunt instalate mai multe aparate de aer conditionat, atunci ar fi indicat sa inchei un contract cu o firma specializata in montaj si intretinere aer conditionat. In cazul spatiilor de birouri, nu iti poti permite sa creezi disconfort celor care lucreaza acolo, in special in timpul verii. Asa ca te sfatuim sa nu scapi din vedere operatiunile de intretinere aer conditionat.
Acestea consta in curatarea periodica a filtrelor si chiar inlocuirea lor, daca sunt constatate defecte majore la aceste componente. Praful din filtre ajunge imediat la bobina de evaporare a aparatului, ceea ce poate reduce destul de mult capacitatea aparatului respectiv de a raci aerul ce intra in locuinta ta.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Revizie curatare igienizare aer conditionat in sectorul 1

Reparatii aer conditionat zona Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana.

Pentru sectorul 1 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button