Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 5

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 6
May 20, 2018
Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 4
May 20, 2018

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 5

Aparatul de aer conditionat din locuinta ta nu trebuie sa ramana un simplu obiect de decor, iar el trebuie ingrijit foarte bine si intretinut in cursul anului. Operatiuni precum curatare si igienizare aer conditionat sunt absolut necesare in fiecare caz, indiferent de marca aparatului respectiv si de performanta acestuia. Ele va functiona mereu bine daca este intretinut pe masura.
Daca folositi aparatul de aer conditionat inclusiv in timpul iernii, pentru incalzire, trebuie sa stiti ca el va avea nevoie se o intretinere foarte buna si in aceasta perioada a anului. Pe unitatea lui exterioara se poate depune gheata, ventilatorul poate fi blocat de zapada sau gheata sau poate fi blocat de alte obiecte straine ce ajung acolo din intamplare. La o simpla igienizare aer conditionat, aceste probleme pot fi detectate si remediate de un profesionist.
Nu ignora operatiunea de igienizare aer conditionat
Asa cum speli si cureti un frigider, pentru ca in interiorul lui miroase urat sau s-a adunat murdarie, asa trebuie sa tratezi si un aparat de aer conditionat. Ele trebuie igienizat si curatat foarte bine de catre cineva care dispune de instrumentele necesare acestei operatiuni.
Daca langa locuinta ta sunt pomi si alte elemente de vegetatie, trebuie sa stii ca ele trebuie sa fie la o distanta de cel putin 2 metri de unitatea exterioara a aparatului. Crengile si frunzele pot ajunge in interiorul acestei unitati fara probleme, din cauza vantului.

Reparatii aparate aer conditionat 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Dealul Spirii, Sebastian, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!