Reparatii aer conditionat in sectorul 2

Reparatii aer conditionat in sectorul 3
iunie 28, 2021
Reparatii aer conditionat in sectorul 1
iunie 28, 2021

Reparatii aer conditionat in sectorul 2

Servicii Reparatii aer conditionat sectorul 2

0731 810 649

De asemenea, bobinele de evaporare si de condensare sunt si ele predispuse riscului de a aduna praf pe ele, precum si alte partiocule straine ce le afecteaza performanta. La operatiunea de intretinere aer conditionat este important ca si furtunul de evacuare a condensului sa fie foarte bine curatat.

Uneori, poti constata ca apa se scurge chiar pe pereti sau in interiorul locuintei, ceea ce este un semn rau si necesita interventia imediata a unui expert in intretinere aer conditionat. In magazine exista si solutii de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat. Totusi, ele au anumite limitari si nu pot face ceea ce fac solutiile si instrumentele profesionale pe care le are in dotare un specialist in intretinere aer conditionat sector 2.
In cazul locuintelor situate in zone cu mult praf, se recomanda spalarea si curatarea temeinica a unitatii exterioare a aparatului de aer conditionat. Aceasta poate inmagazina mult praf si mizerie si nu va mai functiona la parametrii optimi. Nu in ultimul rand, operatiunea de intretinere aer conditionat consta si in completarea freonului din instalatie.

Incarcare freon aparate de aer conditionat pentru sector 2

Alaturi de freon, uleiul din compresorul aparatului de aer conditionat necesita si el o atentie speciala. Atunci cand este nevoie, uleiul respectiv trebuie, de asemenea, schimbat. O interventie profesionista a unui tehnician in acest domeniu va va asigura o functionare optima a aparatului dvs. si va va feri de problemele puse de canicula in special vara. Apelati cu incredere la noi si nu veti fi dezamagit!

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Pentru sectorul 2 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button