Reparatii aer conditionat in sectorul 2

Incarcare freon aparate de aer conditionat pentru sector 2

service-aer-conditionat

Uneori, poti constata ca apa se scurge chiar pe pereti sau in interiorul locuintei, ceea ce este un semn rau si necesita interventia imediata a unui expert in intretinere aer conditionat. In magazine exista si solutii de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat. Totusi, ele au anumite limitari si nu pot face ceea ce fac solutiile si instrumentele profesionale pe care le are in dotare un specialist in intretinere aer conditionat sector 2.
In cazul locuintelor situate in zone cu mult praf, se recomanda spalarea si curatarea temeinica a unitatii exterioare a aparatului de aer conditionat. Aceasta poate inmagazina mult praf si mizerie si nu va mai functiona la parametrii optimi. Nu in ultimul rand, operatiunea de intretinere aer conditionat consta si in completarea freonului din instalatie. 

De asemenea, bobinele de evaporare si de condensare sunt si ele predispuse riscului de a aduna praf pe ele, precum si alte partiocule straine ce le afecteaza performanta. La operatiunea de intretinere aer conditionat este important ca si furtunul de evacuare a condensului sa fie foarte bine curatat 

Alaturi de freon, uleiul din compresorul aparatului de aer conditionat necesita si el o atentie speciala. Atunci cand este nevoie, uleiul respectiv trebuie, de asemenea, schimbat. O interventie profesionista a unui tehnician in acest domeniu va va asigura o functionare optima a aparatului dvs. si va va feri de problemele puse de canicula in special vara. Apelati cu incredere la noi si nu veti fi dezamagit!

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2023

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tipurii de servicii AC Cost Durata
1. Igienizare, Curatare, Dezinfectie Unitate interioara & exterioara + Verificare Freon de la 250 lei 30 minute
2. Reparatie aparat aer conditionat, in functie de defectiune de la 250 lei 30 minute – 1h
3. Incarcare freon aer conditionat, depinde de cantitate kg de la 250 lei 20 minute
4. REVIZIE Igienizare, Curatare, Dezinfectie Unitate interioara & exterioara + completare Freon 350 lei 1 ora
Taxa Urgenta, pentru situatii speciale! Firme, Camera Server, etc… 100 lei Taxa, venim Repede, Urgent #

Revizie curatare igienizare aer conditionat in sectorul 2 

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Pentru sectorul 2 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Suntem pregătiți pentru serviciul de urgență 24/7

Dacă aveți nevoie de repararea aparatului dvs de climatizare ,suntem experți în servicii de reparații HVAC asigurăm reparații, și Verificare A/C servicii de urgență 24/7 în Bucuresti,  pentru toate tipurile de echipamente.