Reparatii aer conditionat in sectorul 2

Incarcare freon aparate de aer conditionat pentru sector 2

service-aer-conditionat

Uneori, poti constata ca apa se scurge chiar pe pereti sau in interiorul locuintei, ceea ce este un semn rau si necesita interventia imediata a unui expert in intretinere aer conditionat. In magazine exista si solutii de curatare si igienizare a aparatelor de aer conditionat. Totusi, ele au anumite limitari si nu pot face ceea ce fac solutiile si instrumentele profesionale pe care le are in dotare un specialist in intretinere aer conditionat sector 2.
In cazul locuintelor situate in zone cu mult praf, se recomanda spalarea si curatarea temeinica a unitatii exterioare a aparatului de aer conditionat. Aceasta poate inmagazina mult praf si mizerie si nu va mai functiona la parametrii optimi. Nu in ultimul rand, operatiunea de intretinere aer conditionat consta si in completarea freonului din instalatie. 

De asemenea, bobinele de evaporare si de condensare sunt si ele predispuse riscului de a aduna praf pe ele, precum si alte partiocule straine ce le afecteaza performanta. La operatiunea de intretinere aer conditionat este important ca si furtunul de evacuare a condensului sa fie foarte bine curatat 

Alaturi de freon, uleiul din compresorul aparatului de aer conditionat necesita si el o atentie speciala. Atunci cand este nevoie, uleiul respectiv trebuie, de asemenea, schimbat. O interventie profesionista a unui tehnician in acest domeniu va va asigura o functionare optima a aparatului dvs. si va va feri de problemele puse de canicula in special vara. Apelati cu incredere la noi si nu veti fi dezamagit!

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii  Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt. Denumirea Interventiei Pret Unitar
# Incarcare freon aer conditionat  250 Ron
1 Inlocurire capacitor pornire compresor de la 250 ron
2 Inlocuire capacitor pornire motor ventilator de la 250 ron
3 Inlocuire motor ventilator U.E. de la 450ron
4 Inlocuire placa electronica de la 450 ron
5 Inlocuire motor ventilator U.I. de la 400 ron
6 Remediere defectiune placa electronica la U.I. de la 350 ron
7 Remediere defectiune placa electronica la U.E. de la 450 ron
8 Inlocurie senzor temperatura(termistor) 250 ron
9 Inlocuire senzor presiune 350 ron
10 Inlocuire fotocelula U.I. de la 250 ron
11 Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionat de la 150 ron
12 Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I. de la 250 ron
13 Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I. de la 350 ron
14 Inlocuire motor baleaj de la 250 ron

Revizie curatare igienizare aer conditionat in sectorul 2 

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 2 Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa.

Pentru sectorul 2 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Suntem pregătiți pentru serviciul de urgență 24/7

Dacă aveți nevoie de repararea aparatului dvs de climatizare ,suntem experți în servicii de reparații HVAC asigurăm reparații, și Verificare A/C servicii de urgență 24/7 în Bucuresti,  pentru toate tipurile de echipamente.