Reparatii aer conditionat in sectorul 6

Reparatii aer conditionat in sectorul 5
iunie 28, 2021

Reparatii aer conditionat in sectorul 6

Reparatii aer conditionat in sectorul 6

0731 810 649

Atunci cand se face o igienizare aer conditionat, problemele de acest tip pot fi detectate cu usurinta. In al doilea rand, daca aparatul permite, ar fi o idee buna sa folositi un termostat special controlat prin Wi-Fi sau prin telecomanda radio. Acesta va ajuta la pornirea automata a aparatului, atunci cand in interior este atinsa o anumita valoare a temperaturii. In plus, puteti sa il controlati chiar si de la distanta, atunci cand sunteti pe drum si doriti sa aveti o temperatura buna in casa.

Nu e recomandat sa te ocupi personal de intretinerea aparatului de aer conditionat daca nu esti echipat corespunzator. Desi nu pare asa la prima vedere, o intretinere si igienizare aer conditionat, facute in mod eronat, pot rezulta in greseli ce se dovedesc grave in cele din urma.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Pentru sectorul 6 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Un prim semn al functionarii incorecte a aparatului de aer conditionat este mirosul neplacut pe care il poti simti in camera. Acesta este un indiciu care arata ca ceva este in neregula si ca e nevoie de igienizare aer conditionat pentru a putea indeparta mucegaiul, praful si alte particule prezente pe elementele unitatii interioare a aparatului de aer conditionat.
In cazul unitatilor centrale de aer conditionat, cele care functioneaza In cladiri mai mari, este obligatoriu sa se faca o revizie si igienizare aer conditionat la intervale regulate de timp. Costul unei operatiuni de intretinere si igienizare aer conditionat este mic daca ne gandim la beneficiile pe care le poti avea pe termen lung. Apeleaza mereu la profesionisti in domeniu si avea numai de castigat, iar aparatul tau de aer conditionat va functiona in cele mai bune conditii oricand.

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 6 Crângasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button