Reparatii aer conditionat in sectorul 6

Incarcare freon aparate de aer conditionat pentru sector 6

service-aer-conditionat

Atunci cand se face o igienizare aer conditionat, problemele de acest tip pot fi detectate cu usurinta. In al doilea rand, daca aparatul permite, ar fi o idee buna sa folositi un termostat special controlat prin Wi-Fi sau prin telecomanda radio. Acesta va ajuta la pornirea automata a aparatului, atunci cand in interior este atinsa o anumita valoare a temperaturii. In plus, puteti sa il controlati chiar si de la distanta, atunci cand sunteti pe drum si doriti sa aveti o temperatura buna in casa.  

Nu e recomandat sa te ocupi personal de intretinerea aparatului de aer conditionat daca nu esti echipat corespunzator. Desi nu pare asa la prima vedere, o intretinere si igienizare aer conditionat, facute in mod eronat, pot rezulta in greseli ce se dovedesc grave in cele din urma.

Un prim semn al functionarii incorecte a aparatului de aer conditionat este mirosul neplacut pe care il poti simti in camera. Acesta este un indiciu care arata ca ceva este in neregula si ca e nevoie de igienizare aer conditionat pentru a putea indeparta mucegaiul, praful si alte particule prezente pe elementele unitatii interioare a aparatului de aer conditionat.
In cazul unitatilor centrale de aer conditionat, cele care functioneaza In cladiri mai mari, este obligatoriu sa se faca o revizie si igienizare aer conditionat la intervale regulate de timp. Costul unei operatiuni de intretinere si igienizare aer conditionat este mic daca ne gandim la beneficiile pe care le poti avea pe termen lung. Apeleaza mereu la profesionisti in domeniu si avea numai de castigat, iar aparatul tau de aer conditionat va functiona in cele mai bune conditii oricand.  

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii  Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt. Denumirea Interventiei Pret Unitar
# Incarcare freon aer conditionat  250 Ron
1 Inlocurire capacitor pornire compresor de la 250 ron
2 Inlocuire capacitor pornire motor ventilator de la 250 ron
3 Inlocuire motor ventilator U.E. de la 450ron
4 Inlocuire placa electronica de la 450 ron
5 Inlocuire motor ventilator U.I. de la 400 ron
6 Remediere defectiune placa electronica la U.I. de la 350 ron
7 Remediere defectiune placa electronica la U.E. de la 450 ron
8 Inlocurie senzor temperatura(termistor) 250 ron
9 Inlocuire senzor presiune 350 ron
10 Inlocuire fotocelula U.I. de la 250 ron
11 Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionat de la 150 ron
12 Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I. de la 250 ron
13 Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I. de la 350 ron
14 Inlocuire motor baleaj de la 250 ron

Revizie curatare igienizare aer conditionat in sectorul 6

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 6 Crângasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari

Pentru sectorul 6 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Suntem pregătiți pentru serviciul de urgență 24/7

Dacă aveți nevoie de repararea aparatului dvs de climatizare ,suntem experți în servicii de reparații HVAC asigurăm reparații, și Verificare A/C servicii de urgență 24/7 în Bucuresti,  pentru toate tipurile de echipamente.