Reparatii aer conditionat in sectorul 4

Reparatii aer conditionat in sectorul 5
iunie 28, 2021
Reparatii aer conditionat in sectorul 3
iunie 28, 2021

Reparatii aer conditionat in sectorul 4

Reparatii aer conditionat sectorul 4

0731 810 649

Aerul exterior, in special in marile orase, este poluat si trebuie purificat penturu a fi sigur pentru oameni. Un aparat care trece printr-o operatiune de curatare aer conditionat va oferi aer curat locuitorilor unei case. Exista si aparate moderne care au functia de filtrare la un nivel mai avansat, ele purificand eficient aerul ce trece prin sistemul lor. Insa chiar si acestea necesita o intretinere regulata si curatare aer conditionat din partea unor specialisti in domeniu.

In cazul racirii unei incaperi, trebuie stiut ca intregul proces desfasurat de un aparat de acest tip duce la crearea de condens. Iar acolo unde este condens apar si bacterii, fungi, mucegai si alte microorganisme daunatoare sanatatii omului. Prin efectuarea serviciului de curatare aer conditionat, acestea sunt eliminate periodic din aparat si de pe circuitele de racire, totul fiind igienizat in mod corespunzator cu ajutorul unor solutii speciale.

Pentru sectorul 4 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Aparatele de aer conditonat ce nu au filtrele curatate si dezinfectate (sau chiar schimbate din cand in cand) va pot face probleme. Un indiciu al posibilelor probleme ale unui aparat de aer conditionat este mirosul pe care el il elimina intr-o camera. In acest caz, sigur exista o problema undeva, iar ea trebuie remediata simplu printr-o curatare aer conditionat.

Va puteti da seama ca aparatul nu merge bine si atunci cand el consuma mai multa energie decat trebuie. Acest lucru se observa lesne pe factura lunara la furnizorul de energie electrica. Acum, pe piata au aparut chiar si aparate de aer conditionat inteligente, ce pot fi controlate prin Wi-Fi cu ajutorul telefonului mobil. Insa, oricat de avansata ar fi tehnologia de care ele dispun, intretinerea, igienizarea si curatarea acestor aparate trebuie neaparat sa se faca la intervale regulate. Doar astfel veti putea evita problemele pe care ele le pot avea. Si nu uitati sa apelati mereu la un specialist atunci cand aveti nevoie de curatare aer conditionat!

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tip de serviciu Pret Info
1 Reparatii aer conditionat de la 200 LEI Schimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTU de la 200 LEI Pretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc 400 LEI Oferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.
4 CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA 300 LEI Serviciu recomandat o data la 2-3 ani pentru aparatele care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!
5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara 100 LEI/metru liniar Desi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat 350 LEI Motivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare 150 LEI Avem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 4 Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti

1 Comment

  1. Incarcare freon aer conditionat Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aparate aer conditionat apartament.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button