Reparatii aer conditionat in sectorul 4

Incarcare freon aparate de aer conditionat pentru sector 4

service-aer-conditionat

Aerul exterior, in special in marile orase, este poluat si trebuie purificat penturu a fi sigur pentru oameni. Un aparat care trece printr-o operatiune de curatare aer conditionat va oferi aer curat locuitorilor unei case. Exista si aparate moderne care au functia de filtrare la un nivel mai avansat, ele purificand eficient aerul ce trece prin sistemul lor. Insa chiar si acestea necesita o intretinere regulata si curatare aer conditionat din partea unor specialisti in domeniu. 

In cazul racirii unei incaperi, trebuie stiut ca intregul proces desfasurat de un aparat de acest tip duce la crearea de condens. Iar acolo unde este condens apar si bacterii, fungi, mucegai si alte microorganisme daunatoare sanatatii omului. Prin efectuarea serviciului de curatare aer conditionat, acestea sunt eliminate periodic din aparat si de pe circuitele de racire, totul fiind igienizat in mod corespunzator cu ajutorul unor solutii speciale.

Aparatele de aer conditonat ce nu au filtrele curatate si dezinfectate (sau chiar schimbate din cand in cand) va pot face probleme. Un indiciu al posibilelor probleme ale unui aparat de aer conditionat este mirosul pe care el il elimina intr-o camera. In acest caz, sigur exista o problema undeva, iar ea trebuie remediata simplu printr-o curatare aer conditionat.

Va puteti da seama ca aparatul nu merge bine si atunci cand el consuma mai multa energie decat trebuie. Acest lucru se observa lesne pe factura lunara la furnizorul de energie electrica. Acum, pe piata au aparut chiar si aparate de aer conditionat inteligente, ce pot fi controlate prin Wi-Fi cu ajutorul telefonului mobil. Insa, oricat de avansata ar fi tehnologia de care ele dispun, intretinerea, igienizarea si curatarea acestor aparate trebuie neaparat sa se faca la intervale regulate. Doar astfel veti putea evita problemele pe care ele le pot avea. Si nu uitati sa apelati mereu la un specialist atunci cand aveti nevoie de curatare aer conditionat! 

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2022

CEA MAI NOUA OFERTA : CURATARE FILTRE + COMPLETARE CU FREON LA 300 LEI CU DEPLASARE INCLUSA

Tarife reparatii aparate de aer conditionat

Lista Preturi Reparatii  Aparate Aer Conditionat
Nr.Crt. Denumirea Interventiei Pret Unitar
# Incarcare freon aer conditionat  250 Ron
1 Inlocurire capacitor pornire compresor de la 250 ron
2 Inlocuire capacitor pornire motor ventilator de la 250 ron
3 Inlocuire motor ventilator U.E. de la 450ron
4 Inlocuire placa electronica de la 450 ron
5 Inlocuire motor ventilator U.I. de la 400 ron
6 Remediere defectiune placa electronica la U.I. de la 350 ron
7 Remediere defectiune placa electronica la U.E. de la 450 ron
8 Inlocurie senzor temperatura(termistor) 250 ron
9 Inlocuire senzor presiune 350 ron
10 Inlocuire fotocelula U.I. de la 250 ron
11 Inlocuire transmitator inflarosu telecomanda aparat aer conditionat de la 150 ron
12 Inlocuire transformator alimentare aparat aer conditionatU.I. de la 250 ron
13 Inlocuire motor turbina aparat aer conditionat U.I. de la 350 ron
14 Inlocuire motor baleaj de la 250 ron

Revizie curatare igienizare aer conditionat in sectorul 4

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 4 Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti Pentru sectorul 4 efectuez reparatii la urmatoarele marci de aparate de aer conditionat Incarcare freon aer conditionat apartament Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, reparatii aer conditionat.

Suntem pregătiți pentru serviciul de urgență 24/7

Dacă aveți nevoie de repararea aparatului dvs de climatizare ,suntem experți în servicii de reparații HVAC asigurăm reparații, și Verificare A/C servicii de urgență 24/7 în Bucuresti,  pentru toate tipurile de echipamente.