Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 3

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 4
mai 20, 2018
Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 2
mai 20, 2018

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 3

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 3

0731 810 649

Dat fiind faptul ca in tot mai multe zile din an temperaturile inregistrate sunt din ce in ce mai mari, avem nevoie de aparate de aer conditionat care sa functioneze foarte bine in orice conditii. In strainatate (in special in SUA), temperatura ambientala este metinuta pe tot parcursul anului de astfel de aparate, insa la noi ele sunt utilizate doar vara si in alte zilele in care caldura este foarte mare.

In unele locuinte nu este folosit deloc aerul conditionat, deoarece exista persoane care nu suporta acest tip de racire a aerului din incapere. Ele prefera ventilatorul sau alte mijloace de racire. Insa, pentru cei care folosesc un aparat de aer conditionat, este important ca acesta sa fie foarte bine intretinut si sa treaca prin ample operatiuni de curatare aer conditionat.

Un aparat de aer conditionat care nu trece prin operatiuni de curatare aer conditionat si intretinere periodica este un adevarat pericol pentru sanatatea celor care il folosesc. Exista chiar si studii de specialitate care arata ca afectiunile la care oamenii sunt predispusi din aceasta cauza vizeaza in special sistemul lor respirator. E lesne de inteles de ce, insa e esential sa se faca ceva pentru ca aceste probleme sa fie evitate.
Curatati bine aparatul de aer conditionat, cel putin o data pe an

Revizie curatare igienizare Reparatii aer conditionat in sectorul 3 Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button